Herken je dat gevoel? Dat alles vanzelf loopt, de tijd stil lijkt te staan en dingen ogenschijnlijk geen moeite kosten. Een heerlijk gevoel, wat we ook wel met de term ‘flow’ beschrijven. Hoe lang is het voor jou geleden dat je dit gevoel hebt ervaren?

Deze vragen zijn simpel, maar de praktijk is vaak weerbarstiger. Een overvolle agenda, onvoldoende balans tussen werk en privé en nauwelijks tijd om stil te staan bij de dingen die voor jou echt belangrijk zijn. Leiderschap gaat erom hoe jij als individu volledig in je kracht staat en die flow weer ervaart.

De Japanners noemen dit Ikigai.

Jouw leiderschap is gebaseerd op jouw persoonlijke Ikigai. Waar hou je van, waar ben je goed in, wat heeft je omgeving nodig en voor welk werk wil je betaald worden?

Door met deze vragen aan de slag te gaan en de inzichten toe te passen in je dagelijks leven, neem je het stuur in handen en kom je in je kracht.

Wij begeleiden je stap voor stap op deze ontdekkingsreis.