Samen de verandering binnen organisaties voor elkaar krijgen. Dat is waar wij voor staan.

We begeleiden organisaties op een gedreven, enthousiaste en professionele manier. We inspireren en dagen je uit om het maximale uit jezelf en je team te halen. Wij doen dat met ziel en zakelijkheid.

Cees van de Zande

Ik zet mijn gedrevenheid en flexibiliteit in om samen met teams resultaten te bereiken. Mijn stijl is verbindend, authentiek pittig en soms confronterend, maar ook humoristisch en relativerend. In mijn overtuiging gaan het ontwikkelen van mensen en resultaten boeken hand in hand. Als mensen op de juiste plek in de organisatie hun drive en passie kwijt kunnen, zorgen ze vanzelf voor excellente resultaten.

Dit is wat anderen over mij zeggen:

“Cees is een bevlogen teamcoach met een enorme passie voor mensen in turbulente organisatie omgevingen. Een sympathieke, out of the box denkende, empathische en sterke persoonlijkheid. Hard op de materie, zacht op de mens.”

Tel.: +31 (0)6 51 89 46 83

E-mail: cees@teamplayers.nu

Rob van den Aker

Mijn kracht ligt in het laten groeien van mensen en teams beter laten samenwerken. Ik wil een organisatie creëren die zich continu ontwikkelt en daardoor slagvaardig is. Ik ben een bouwer en een verbinder die een organisatie naar een hoger niveau brengt. Elke dag weer een stap vooruit. Dat is mijn drive. De basis voor succes ligt voor mij in een ambitie die verbonden is met ieders talenten, kwaliteiten en persoonlijke doelstellingen. Samen ervoor gaan dus!

Als consultant en manager heb ik veranderingen geleid op het gebied van klant- en servicegericht werken, digitalisering, reorganisaties, fusie en samenwerking. Veranderingen waarbij de mensen het moeten doen.

Dit is wat anderen over mij zeggen:

‘Constructief bouwend, altijd in verbinding blijvend én met enthousiasme en energie’

Tel.: +31 (0)6 51 80 68 57

E-mail: rob@teamplayers.nu

Joop De Graaff

Mijn drijfveer is het beste uit mensen te halen, want mensen maken het verschil. Ik nodig mensen uit en ondersteun ze om in beweging te komen. Mijn doel is waarde te creëren voor de mens, het team en de organisatie. Als een echte bruggenbouwer, ben ik als verbinder in staat om mensen vanuit de meest uiteenlopende disciplines bijeen te brengen en intensief met elkaar samen te laten werken.

Dit is wat anderen over mij zeggen:

”Joop is een puur en transparant persoon die vanuit een strategisch perspectief naar de wereld kijkt. Zoekt naar het talent in een mens en op basis hiervan spiegelt om zodoende de ‘ander’ verder te helpen. Een senior verandermanager en coach die zo’n enorme rust en vertrouwen brengt en teams laat excelleren”.

Tel.: +31 (0)6 54 65 46 16

E-mail: joop@teamplayers.nu

Ad van den Heuvel

Mijn overtuiging is dat organisaties tot de beste resultaten komen als de ervaren afstand tussen ‘de top’ en ‘de vloer’ zo klein mogelijk is. En als de medewerkers zoveel mogelijk hun eigen kwaliteiten kunnen inzetten.

Al meer dan vijfentwintig jaar zet ik mij in om dialoog, begrip en betrokkenheid in organisaties te versterken. En daarmee het draagvlak voor het beleid.

Dit is wat anderen over mij zeggen:

”Ad is een betrouwbare en toegankelijke adviseur. Diplomatiek, sensitief, verbindend en analytisch sterk”.

Tel.: +31 (0)6 20 44 83 59

E-mail: ad@teamplayers.nu