Wij inspireren en dagen je uit om het optimale uit jezelf en je team te halen.

Onze kernwaarden zijn het vertrekpunt bij alles wat we doen:

  • Gelijkwaardigheid: iedereen doet ertoe en is van waarde
  • Oordeel uitstellen: de ander eerst begrijpen, om dan begrepen worden
  • Elkaar versterken: samen kom je verder
  • Doen: verandering doorzetten en borgen

Dus GOED voor een succesvolle en toekomstbestendige organisatie.

Cees van de Zande

Ik zet mijn gedrevenheid en flexibiliteit in om samen met teams resultaten te bereiken. Mijn stijl is verbindend, authentiek pittig en soms confronterend, maar ook humoristisch en relativerend. In mijn overtuiging gaan het ontwikkelen van mensen en resultaten boeken hand in hand. Als mensen op de juiste plek in de organisatie hun drive en passie kwijt kunnen, zorgen ze vanzelf voor excellente resultaten.

Dit is wat anderen over mij zeggen:

“Cees is een bevlogen teamcoach met een enorme passie voor mensen in turbulente organisatie omgevingen. Een sympathieke, out of the box denkende, empathische en sterke persoonlijkheid. Hard op de materie, zacht op de mens.”

Tel.: +31 (0)6 51 89 46 83

E-mail: cees@teamplayers.nu

Rob van den Aker

Mijn kracht ligt in het laten groeien van mensen en teams beter laten samenwerken. Ik wil een organisatie creëren die zich continu ontwikkelt en daardoor slagvaardig is. Ik ben een bouwer en een verbinder die een organisatie naar een hoger niveau brengt. Elke dag weer een stap vooruit. Dat is mijn drive. De basis voor succes ligt voor mij in een ambitie die verbonden is met ieders talenten, kwaliteiten en persoonlijke doelstellingen. Samen ervoor gaan dus!

Als consultant en manager heb ik veranderingen geleid op het gebied van klant- en servicegericht werken, digitalisering, reorganisaties, fusie en samenwerking. Veranderingen waarbij de mensen het moeten doen.

Dit is wat anderen over mij zeggen:

‘Constructief bouwend, altijd in verbinding blijvend én met enthousiasme en energie’

Tel.: +31 (0)6 51 80 68 57

E-mail: rob@teamplayers.nu

Hans de Kinderen

Turbulentie en verandervraagstukken zetten mij in m’n kracht als sparringpartner, aanjager en coach voor zowel het individu als het team. Mijn passie voor bergsport heeft me geleerd uitdagingen aan te gaan, goed voor te bereiden, oordeelloos te starten en iedere trektocht af te maken.

Dit is wat anderen over mij zeggen:

Hans is een gedreven professional met realisatiekracht, no-nonsense en een teamspeler pur sang. Een mensgerichte coach met passie om anderen beter te laten functioneren.
Hans geeft mensen het vertrouwen om te mogen falen, leren en excelleren’.

Tel.: +31 (0)6 22 10 73 84

E-mail: hans@teamplayers.nu

Ad van den Heuvel

Mijn overtuiging is dat organisaties tot de beste resultaten komen als de ervaren afstand tussen ‘de top’ en ‘de vloer’ zo klein mogelijk is. En als de medewerkers zoveel mogelijk hun eigen kwaliteiten kunnen inzetten.

Al meer dan vijfentwintig jaar zet ik mij in om dialoog, begrip en betrokkenheid in organisaties te versterken. En daarmee het draagvlak voor het beleid.

Dit is wat anderen over mij zeggen:

”Ad is een betrouwbare en toegankelijke adviseur. Diplomatiek, sensitief, verbindend en analytisch sterk”.

Tel.: +31 (0)6 20 44 83 59

E-mail: ad@teamplayers.nu