Wie zijn wij

Samenwerking en verandering binnen organisaties voor elkaar krijgen, dat is waar we voor staan.

We begeleiden teams op een gedreven, enthousiaste en professionele manier. We inspireren en dagen je uit om het maximale uit jezelf en je team te halen.

Cees van de Zande

Ik zet mijn gedrevenheid en flexibiliteit in om samen met teams resultaten te bereiken. Mijn stijl is verbindend, authentiek pittig en soms confronterend, maar ook humoristisch en relativerend. In mijn overtuiging gaan het ontwikkelen van mensen en resultaten boeken hand in hand. Als mensen op de juiste plek in de organisatie hun drive en passie kwijt kunnen, zorgen ze vanzelf voor excellente resultaten.

Dit is wat anderen over mij zeggen:

“Cees is een bevlogen teamcoach met een enorme passie voor mensen in turbulente organisatie omgevingen. Een sympathieke, out of the box denkende, empathische en sterke persoonlijkheid. Hard op de materie, zacht op de mens.”

Rob van den Aker

Mijn kracht ligt in het laten groeien van mensen en teams beter laten samenwerken. Ik wil een organisatie creëren die zich continu ontwikkelt en daardoor slagvaardig is. Ik ben een bouwer en een verbinder die een organisatie naar een hoger niveau brengt. Elke dag weer een stap vooruit. Dat is mijn drive. De basis voor succes ligt voor mij in een collectieve ambitie die verbonden is met ieders talenten, kwaliteiten en persoonlijke doelstellingen. Samen ervoor gaan dus!

Als consultant en manager heb ik veranderingen in gang gezet en begeleid op het gebied van klant- en servicegericht werken, digitalisering, reorganisaties, fusie en samenwerking. Veranderingen waarbij de mensen het moeten doen.

Dit is wat anderen over mij zeggen:

‘Constructief bouwend, altijd in verbinding blijvend én met enthousiasme en energie’