“We houden van samenwerken en geloven in de kracht van het team: teamplayers.”


CEES VAN DE ZANDE, Teamcoach

“Authenticiteit en plezier hebben in wat je doet zijn belangrijke randvoorwaarden voor mij om successen te behalen.”


RONALD VAN HINTUM, Teamcoach

Cees van de Zande

Mijn kernwoorden: energie, passie en plezier

Cees: ”Ik zet mijn gedrevenheid en flexibiliteit in om samen met teams resultaten te bereiken. Mijn stijl is pittig, confronterend, maar ook humoristisch en relativerend. In mijn overtuiging gaan het ontwikkelen van mensen en resultaten boeken hand in hand. Als mensen op de juiste plek in de organisatie hun drive en passie kwijt kunnen, zorgen ze vanzelf voor excellente resultaten. Bekijk voor mijn kennis & ervaring mijn LinkedIn profiel. Ik maak graag kennis met je!”

Wat zeggen anderen over Cees: “Cees is een bevlogen teamcoach met een enorme passie voor mensen in turbulente organisatie omgevingen. Een sympathieke, out of the box denkende, empathische en sterke persoonlijkheid. Hard op de materie, zacht op de mens.”

Ronald van Hintum

Mijn kernwoorden: doelgericht, gedreven en authentiek

Ronald: ” Ik geloof in de kracht van mensen en ben ervan overtuigd dat persoonlijke aandacht voor het individu binnen teams, met daarbij een gedragen collectieve ambitie, ervoor zorgt dat sterke teams worden ontwikkeld. Dit is altijd maatwerk, geen mens is hetzelfde tenslotte. In mijn jarenlange ervaring als leidinggevende heb ik mogen werken in teams in een sterk veranderende omgeving waarbij deze elementen aanwezig waren en successen werden behaald, maar ook situaties meegemaakt waarbij deze ‘Flow’ ontbrak. Bekijk voor mijn kennis & ervaring mijn LinkedIn profiel. Ik maak graag kennis met je!”

Wat zeggen anderen over Ronald? ” Ronald is doelgericht en gedreven. Een empathische en betrokken persoonlijkheid die naast de taak ook de mens verstaat. Authenticiteit en plezier zijn belangrijke factoren om samen successen te behalen.”

Maatwerk gebaseerd op jarenlange ervaring

Wij bouwen sterke teams

Inspirerend leiderschap, vertrouwen in elkaar, oprechte feedback en werken in een veilige omgeving zorgen ervoor dat doelen behaald worden.

Het is prettig dat er professionals zijn die verstand hebben van teams. Die je net dat zetje kunnen geven waardoor de samenwerking verbetert, resultaten groeien en het plezier in het werk nog groter wordt. Dit samen voor elkaar krijgen geeft ons ontzettend veel energie en voldoening. Vanuit deze intrinsieke drive zijn wij iedere dag met hart en ziel TEAMPLAYERS.NU.

GEDOE BINNEN MIJN TEAM

EEN NIEUW EN STERK TEAM

MIJN TEAM EN VERANDERING

VAN ‘GOED’ NAAR ‘FLOW’

VOORKOM HET V&D EFFECT

Meer weten? Neem contact met ons op.  Wij staan je graag te woord.

Investeren in je team is essentieel voor het behalen van resultaat.