Samenwerking en verandering binnen organisaties voor elkaar krijgen, dat is waar we voor staan. We begeleiden teams op een gedreven, enthousiaste en professionele manier. We inspireren en dagen je uit om het maximale uit jezelf en je team te halen.

De naam TeamPLAYers.NU is niet zomaar uit de lucht komen gevallen. Simon Sinek geeft dit treffend weer:

“Business is not about winning or losing.
Business is a creative process: it’s about continuously building, changing and adapting.
Instead of focusing on the outcome, let’s start focusing on how we PLAY.”

-Simon Sinek, 2020

Samenwerken doe je met mensen van vlees en bloed, daarom een korte intro over onszelf:

Daan Mijnders

Het beste in mensen naar boven halen, daar word ik blij van. Dat doe ik door prikkelende vragen te stellen, bijvoorbeeld over je kwaliteiten, je vaardigheden, levenskennis en interesses.

Ik ben nieuwsgierig naar de beweegredenen achter het gedrag van mensen: waarom doe je wat je doet? Wat heb je nodig om morgen een stap vooruit te kunnen zetten? Graag kijk ik ook wat dieper in de ziel van de mens om de onderliggende en misschien nog onbekende behoeften te ontdekken.

Ik heb ervaring als coach, docent, gedragsexpert en trainer en heb een kunstzinnige en systemische achtergrond. Ik stel empathie voor mijn gesprekspartner voorop.

Dit is wat anderen over mij zeggen:

 “Gedreven, direct, enthousiast, ambitieus. Denkt out of the box, is creatief en heeft veel humor. Veelzijdig, verbindend en empathisch.”

Rob van den Aker

Mijn kracht ligt in het laten groeien van mensen en teams beter laten samenwerken. Ik wil een organisatie creëren die zich continu ontwikkelt en daardoor slagvaardig is. Ik ben een bouwer en een verbinder die een organisatie naar een hoger niveau brengt. Elke dag weer een stap vooruit. Dat is mijn drive. De basis voor succes ligt voor mij in een collectieve ambitie die verbonden is met ieders talenten, kwaliteiten en persoonlijke doelstellingen. Samen ervoor gaan dus!

Als consultant en manager heb ik veranderingen in gang gezet en begeleid op het gebied van klant- en servicegericht werken, digitalisering, reorganisaties, fusie en samenwerking. Veranderingen waarbij de mensen het moeten doen.

Dit is wat anderen over mij zeggen:

‘Constructief bouwend, altijd in verbinding blijvend én met enthousiasme en energie’

Cees van de Zande

Ik zet mijn gedrevenheid en flexibiliteit in om samen met teams resultaten te bereiken. Mijn stijl is verbindend, authentiek pittig en soms confronterend, maar ook humoristisch en relativerend. In mijn overtuiging gaan het ontwikkelen van mensen en resultaten boeken hand in hand. Als mensen op de juiste plek in de organisatie hun drive en passie kwijt kunnen, zorgen ze vanzelf voor excellente resultaten.

Dit is wat anderen over mij zeggen:

“Cees is een bevlogen teamcoach met een enorme passie voor mensen in turbulente organisatie omgevingen. Een sympathieke, out of the box denkende, empathische en sterke persoonlijkheid. Hard op de materie, zacht op de mens.”