TeamPLAYers.NU is een samenwerkingsverband van ervaren en bevlogen teamcoaches.

Onze slogan is:

“Wij bouwen sterke teams.”

Wij zetten iedere dag onze doelgerichtheid, creativiteit en verbindend vermogen in om teams optimaal te laten samenwerken. We werken graag samen met authentieke, no nonsense leiders waarbij openheid en eerlijkheid voor ons een absolute voorwaarde is.

De naam TeamPLAYers.NU is niet zomaar uit de lucht komen gevallen. Simon Sinek geeft dit treffend weer:

“Business is not about winning or losing.
Business is a creative process: it’s about continuously building, changing and adapting.
Instead of focusing on the outcome, let’s start focusing on how we PLAY.”

-Simon Sinek, 2020

We praten niet graag uitvoerig over onszelf, want het draait wat ons betreft om het oplossen van jouw probleem. Maar samenwerken doe je met mensen van vlees en bloed, daarom een korte intro.

Ik ben Cees van de Zande en initiatiefnemer van TeamPLAYers.NU.

Ik werk al mijn hele werkzame leven in en met teams samen. Zowel als teamlid, als leidinggevende en sinds 2008 als zelfstandig teamcoach.

Ik ben enorm gefascineerd hoe wij mensen omgaan met veranderen en hoe ingewikkeld samenwerking vaak is. Maar vooral hoe gaaf het is als het lekker loopt en er zelfs flow kan ontstaan.

Mijn bouwjaar is 1966 en ik ben de trotse vader van Bram en Giel, soulmate van Anja en bonus opa van 5 kleinkinderen. In mijn vrije tijd maak ik m’n hoofd graag leeg op m’n gravelbike of motor. Verder hou ik van allerlei soorten muziek en geniet van gezellige etentjes met vrienden.

Afhankelijk van jouw vraag doe ik een beroep op een van de collega teamcoaches uit mijn netwerk.

GEDOE BINNEN MIJN TEAM

EEN NIEUW EN STERK TEAM

MIJN TEAM EN VERANDERING

VAN ‘GOED’ NAAR ‘FLOW’