Inmiddels snappen veel organisaties wel dat investeren in je medewerkers niet alleen meer werkplezier oplevert, maar zich ook uitbetaalt in kwaliteit en rendement. Toch horen we vaak om ons heen dat dit lastig te meten is en voor de echt ‘blauwe’ managers te soft. Helemaal niet!

Juist in deze tijd waarbij het niet meer vanzelfsprekend is om elkaar regelmatig te ontmoeten, is het belang van een goede samenwerking des te groter. Voor je het weet trekken mensen zich op hun (thuiswerk) eiland terug, ontstaan er onderhuidse conflicten of weten collega’s bij wijze van spreken maar amper meer van elkaars bestaan.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat bedrijven met betrokken medewerkers in vergelijking tot bedrijven die dat niet hebben de onderstaande cijfers realiseren:

– 21% meer productiviteit

– 22% meer winst

– 10 % betere klantbeoordelingen

– 49% minder veiligheidsincidenten

– 37% minder personeelsverzuim

Teamcoaching wordt vaak gezien als iets leuks voor erbij. Een middagje vlotten bouwen of steengrillen en we zijn weer een hecht team…

Als jij het belang van bouwen aan je team onderkent, willen wij graag eens met je sparren. Onder het genot van een (eventueel virtueel) kop koffie of thee denken we met je mee en kijken we hoe we het werkplezier, welbevinden én de prestaties van jouw team kunnen vergroten.

We wensen je een mooie dag!

Cees

Recente berichten en recensies