Herken je dit als ondernemer?

Je bedrijf zit in de lift. Jouw unieke idee waarmee je een aantal jaren geleden vanaf je zolderkamer of schuurtje startte, bleek een gouden greep en aan te slaan. Je werd succesvol door te pionieren, door te zetten, te vallen, op te staan en weer door te gaan.

Alleen maar goed nieuws, toch…?

Tot zover wel. En toch knaagt er iets bij je… Want door dat succes groeit jouw onderneming. Wat ooit een pionierende eenpitter was (jij dus…) is nu een middelgroot bedrijf met ondertussen maar liefst 50 mensen in dienst. Mensen die je gelukkig nog allemaal wel van naam kent en waarvan je over het algemeen ook nog wel weet wat er bij hen thuis speelt en wat hun favoriete voetbalclub of TV programma is.

Maar je merkt ook dat jouw mensen iedere dag gepassioneerd meenemen in jouw drive en ambitie, wellicht om een iets andere aanpak vraagt. En hoe zorg je ervoor dat al die mensen ook optimaal met elkaar samenwerken? Laat staan, nieuwe mensen die erbij komen? Hoe laat je die kennismaken met het DNA van jouw bedrijf?

Mocht je bij het lezen van dit korte bericht een paar keer geknikt hebben of een zucht van herkenning geslaakt hebben, dan wordt het tijd voor een kennismaking met ons van TeamPLAYers.NU. Wij bouwen iedere dag samen met ondernemers aan sterke teams. Teams die perfect samenwerken, die voorbereid zijn op groei en die bestand zijn tegen een beetje tegenwind of zelfs een fikse storm.

Ga jij met ons de uitdaging aan? Wij bouwen graag samen met jou.

#teamplayers #team #samenwerken