“Wie is jullie ideale klant?” Goede vraag!

We zijn met TeamPLAYers.NU in de fase beland waarbij we ons zelf opnieuw deze vraag stellen. Natuurlijk hebben wij bij de start van ons bedrijf hierbij stil gestaan, maar het is in onze ogen goed om deze vraag regelmatig opnieuw te stellen op basis van nieuw opgedane inzichten.

Passie en energie
Om antwoord te kunnen geven op deze vraag gaat er één vooraf: “Waar krijgen wij zelf energie van?” Nou, dat is niet zo moeilijk: mensen met passie voor hun vakgebied, die met beide benen op de grond staan èn waarbij leren en ontwikkelen een vast onderdeel is van de bedrijfscultuur. Ook van leiders die zich kwetsbaar durven opstellen, in onze ogen de basis van groei. Leiders die zien waar teams zich nog verder in kunnen ontwikkelen en daar extra ondersteuning voor organiseren. En een portie zelfreflectie met een vleugje humor is mooi meegenomen.

Collectieve Ambitie
Ook in een relatie met je klanten moet er sprake zijn van een collectieve ambitie. Waarom wil je gaan samenwerken en wat moet het resultaat zijn?

De klanten waar wij tot nu toe mee samenwerken zien hier de meerwaarde van in, daarom is er ook de bekende ‘wederzijdse klik’. En weet je wat het mooie is, (potentiële) relaties die zich minder thuis voelen op dit vlak vallen automatisch af! Want je kunt pas echt waarde toevoegen en het verschil maken als er van beide kanten de wil is om er volledig voor te gaan.  Het is toch jammer als je heel veel energie in een traject stopt zonder dat je echt samen successen viert en de spannende momenten beleeft, die er natuurlijk altijd zijn.

Ontwikkelen? Hou het simpel!
Werken aan ontwikkeling gecombineerd met zichtbaar resultaat hoeft niet ingewikkeld te zijn, daar zijn we van overtuigd. Oog hebben voor signalen die de ontwikkeling van een team stimuleren, maar ook die de ontwikkeling afremmen zijn belangrijk. Dat laatste vereist overigens wel ervaring met teams en inzicht in groepsprocessen. Verder vasthouden aan waar je in gelooft en dicht bij jezelf blijven, dat werkt voor ons in ieder geval het beste. Wij genieten iedere dag van het werken met onze ideale klanten.

Ben jij voor ons de ideale klant? Laat het ons weten ;-)!

Recente berichten en recensies

Meer weten? Neem contact met ons op.  Wij staan je graag te woord.

Investeren in je team is essentieel voor het behalen van resultaat.