In december 2018 werden wij, Ronald en Cees van TeamPLAYers.NU, met elkaar in contact gebracht door een gezamenlijke kennis.

We dronken een kop koffie op Strijp-S, nog een kop koffie en nog een kop koffie. Ken je dat gevoel, dat je iemand ontmoet en het lijkt alsof je die persoon al jaren kent? Dat was wat er gebeurde: zakelijke liefde op het eerste gezicht. Een ongelooflijk goeie klik, waardoor we de tijd verloren en zomaar 3,5 uur verder waren. Aan het eind van het gesprek vroeg Ronald: “Zoek jij nog iemand om mee samen te werken Cees?”
En voordat Cees er erg in had zei hij: “Ik ben op zoek naar jou!”

We besloten om de vlinders in onze buik serieus te nemen en werk te maken van onze samenwerking. Sparren met elkaar, beelden uitwisselen, onze visie op samenwerken en veranderen delen. Kijken naar de gelijkenissen én naar de verschillen. Ondertussen groeide ons enthousiasme nog meer, waarbij we regelmatige FLOW momenten hebben gehad. In goed Brabants noemen we dat: “Wa lûp ut!” Een spreuk die je ondertussen bij de ingang van ons kantoor kunt vinden.

Al snel werd de naam TeamPLAYers.NU geboren. Een naam die alles zegt over wie wij zijn en hoe we werken. Met een merkbelofte die ambitie uitstraalt: “Wij bouwen sterke teams”. En met een logo dat sprekend is: Een opgaande lijn van een groep mensen met een gezamenlijk doel, waarbij er ruimte is voor authenticiteit en persoonlijke groei. We hebben uitgebreid gespard en nagedacht over wie we willen zijn en vooral over wat wij voor organisaties kunnen betekenen. Dat heeft geleid tot 5 proposities die je vindt op onze website: www.teamplayers.nu.

Ondertussen is het december en kijken we terug op een enerverend eerste jaar. We hebben een stevig fundament gebouwd en TeamPLAYers.NU staat als een huis. We hebben een prachtige plek bij @C’Park Bata in Best gevonden, van waaruit we iedere dag met enorm veel passie en plezier aan de slag zijn met teams.

Wij willen onze klanten waarmee we hebben mogen werken van harte bedanken voor het vertrouwen en de plezierige en intense samenwerking. Dankjewel dat we jullie mochten inspireren, spiegelen, prikkelen en coachen. Regelmatig hebben we plezier gehad, het ongemak opgezocht en advocaat van de duivel gespeeld. Telkens met de intentie om mensen in teams te laten groeien in hun ontwikkeling.

Dankjewel dat we een steentje hebben mogen bijdragen aan de verbetering van jullie onderlinge samenwerking, resultaten en werkplezier. Zodat er telkens weer momenten van FLOW konden ontstaan.

Voor nu gaan we geleidelijk in de relax stand. Genieten van de feestdagen samen met onze naasten en geliefden.

Wij wensen iedereen een mooi einde van 2019 en alle goeds voor 2020.

Ronald en Cees

Recente berichten en recensies