JULI 2019

TeamPLAYers.NU van start!

Wij bouwen sterke teams

Graag willen we jou persoonlijk informeren over de start van TeamPLAYers.NU.

Per 2 juli bundelen wij onze krachten en gaan we aan de slag met team- en organisatievraagstukken. Wij helpen teams die nieuw bij elkaar worden gebracht en een sterk team moeten gaan vormen. Of teams waar gedoe is en dingen niet lekker lopen. Ook bij organisaties die al goed performen, maar richting de toekomst nèt die stap meer moeten gaan zetten om aansluiting te houden met de vraag in de markt bieden wij maatwerk ondersteuning.

Onze methodiek is wetenschappelijk onderbouwd zodat het resultaat van onze inspanningen niet alleen voelbaar maar ook meetbaar is. We hebben daarbij ook graag plezier in wat we doen. Het eindresultaat is namelijk belangrijk, maar de weg ernaartoe moet zeker ook energie geven. Daarom werken we met interactieve werkvormen en business games.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg onze LinkedIn pagina om op de hoogte te blijven van onze ideeën en aanpak. Grote kans dat er een verbinding te maken is met jouw dagelijkse praktijk en het team waar jij onderdeel van uitmaakt.

Wil je binnenkort met jouw team aan de slag? Bel, mail of app ons dan gerust voor een kennismakingsgesprek.

Cees van de Zande & Ronald van Hintum

LinkedIn Cees | LinkedIn Ronald

Lees alvast meer over onze aanpak

Waarom business games effectiever zijn dan
presentaties en andere werkvormen

Nieuwsgierig geworden naar TeamPLAYers.NU?

Vraag een kennismakingsgesprek met ons aan.