Vandaag start Teamplayers.nu. Wij helpen jou graag in het sterker maken van jouw team.

Als manager of ondernemer herken je vast de uitdaging dat je een nieuw team moet bouwen of gedoe hebt binnen je team. Dingen lopen niet. Of zaken kabbelen voort, maar het moet allemaal een niveau omhoog om ook in de toekomst te voldoen aan de hogere eisen die de buitenwereld stelt.

Wij werken als Teamflowcoaches vanuit een wetenschappelijk onderbouwde aanpak. Zodat resultaten niet alleen gevoeld, maar ook feitelijk meetbaar zijn.  Maar we willen ook graag met elkaar energie en plezier hebben in de dingen die we doen. Daarom werken we veel met business games en interactieve werkvormen.

We gaan graag NU met je aan de slag. Dus bel, mail of app ons voor een afspraak en we maken graag kennis met jou en jouw team.

 Cees van de Zande

Ronald van Hintum

<Link naar contactpagina>

<Lees hier meer over wie wij zijn>

Recente berichten en recensies