Ron Stevens, Marktgebied Directeur ABN Amro:

“Zowel in mijn periode als Directeur Particulieren bij de Rabobank en ook als Marktgebied Directeur bij ABN Amro heb ik met TEAMPLAYERS.NU samengewerkt. Zij hebben mij iedere keer opnieuw geholpen om verder te komen met mijn teams. Ze zijn in staat om op een empathische en toch kritische manier een team de “spiegel” voor te houden. De werkvormen die TEAMPLAYERS.NU gebruikt zijn adequaat en toegespitst op de situatie. Of het nu gaat om verandertrajecten, teambuilding of samenwerking in het team! Zelf vond ik met name de werkvormen gebaseerd op de “5 teamfrustraties van teamwork” door Patrick Lencioni  heel krachtig. Naast dat Cees mij geholpen heeft om met de verschillende teams stappen te zetten, heeft hij ook voor mij gediend als kritische sparringpartner. Spiegelen, theoretische achtergronden aandragen en mij laten inzien welk effect mijn gedrag en handelen heeft op de ander, heeft mij verrijkt en geholpen om de samenwerking binnen mijn teams te versterken. Ik wil Cees en Ronald van harte aanbevelen aan eenieder die behoefte heeft aan een goede “spiegel” of als je jezelf en het team gunt om een next step te maken!”

Recente berichten en recensies

Meer weten? Neem contact met ons op.  Wij staan je graag te woord.

Investeren in je team is essentieel voor het behalen van resultaat.